Artero Academy

Artero, o companie cu amploare internațională, pionieră în domeniul toaletajului canin și cu peste 100 de ani de experiență, a decis în 2012 să creeze rețeaua sa de școli de toaletaj canin, cu dorința de a aduce o creștere a nivelul de performanță în acest sector. Astfel s-a născut ARTERO ACADEMY.

Avem peste 100 de centre în Spania, Portugalia, Italia, Andorra și România.

Îți oferim o instruire personalizată în această profesie. Pentru noi, formarea viitorilor profesionisti in toaletajul canin este o mare responsabilitate.

Toți profesorii noștri urmează metodologia Artero și au fost selectați și pregătiți pentru a transmite dragostea pentru această profesie.

Dispunem de diferite cursuri, în funcție de nevoile tale.

Noi susținem formarea continuă și îți oferim modalități de a te forma la cel mai înalt nivel, creând pentru aceasta diverse cursuri care îți vor permite să-ți îmbogățești cunoștințele.

Vei fi asigurat pe toată durata cursului, vei beneficia de două tipuri de asigurări: una pentru accidente și alta pentru răspundere civilă.

Încă de la începutul cursului, vei beneficia de reduceri în magazinul nostru și vei avea acces la kit-urile pe care le-am creat special pentru cursanții noștri.

La finalul cursului, vei primi o diploma și un certificat de studii, cu calificarea corespunzătoare, care îți va atesta cunoștințele.

Vom fi mereu alături de tine ori de câte ori vei avea nevoie de noi.